miercuri, 16 februarie 2011

Microsoft word 2003

Microsoft word este un procesor de texte modern, care face parte din pachetul de programe Microsoft Office impreuna cu microsoft exel, PowerPoint si Acces. Programul va poate ajuta sa creati documente, pagini de internet, rapoarte, desene sau puteti sa modelati texte ( folosind subprogramul WordArt). Motivul numarul unu pentru care exista programele de redactare este simplificarea prelucrarii. Redactarea este procesul de modificare a unei lucrari inainte de a aseza documentul pe hartie. Pe vremea masinilor de scris, textul era pus pe hartie imediat ce se apasa asta masinii de scris. Daca se facea vreo greseala trebuia luat de la capat cu o hartie curata sau se inceca repararea greselii uc tot felul de solutii care nu faceau altceva decat sa murdareasca totul. Cu un program de calculator, se poate rescrie tot textul si rearanja fara a pierde timp, hartie sau cerneala.
Versiunea prezentata este Word 2003 acesta, inca de la instalare prezinta unele avantaje, el determina cel mai bun tip de instalare in functie de programele si setarile existente pe calculator.
Pentru a va usura munca, programul este prevazut cu meniuri si butoane exterioare, care sunt la indemana. Acestea contin cele mai utilizate functii ale programului. De asemenea, va puteti customiza aceste butoane, adaugand sau eliminand ceea ce se considera necesar. Microsoft Word va permite sa lucrati cu mai multe documente deodata.
In textul documentului pot exista poze, simboluri, ecuatii matematice, tabele construite in Exel, etc. Pentru ecuatii matematice Word foloseste un meniu special, cu care puteti construi orice expresii matematice doriti.
Una dintre cele mai importante facilitati ale programului word este cea de a corecta textul, in caz ca are grseli gramaticale. Acesta contine o varietate de alfabete.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu